trafic ranking Statistici web
 
 
 

SITE NOU !

***Perioadă de Testare***

Așteptăm comentariile voastre! !

Arene Sportive AcoperiteArene Sportive Acoperite

Structura presostatica DUOL este utilizată pe scară largă, sistem de construcție unic, care are avantaje mari faţă de sistemele convenţionale de construcţii. Se utilizează un material arhitectural pentru a forma o clădire fiind suportat de presiunea aerului din interior. Deoarece nu există nici un cadru intern sau coloane necesare această structură poate avea o deschidere mare şi clară. Cu tehnologia DUOL dovedită este capabilă să acopere de la o zonă de practic orice dimensiune rezonabilă, fie ea o singură sală de tenis, bazin acoperit, la cea mai mare presostructura de fotbal DUOL 15.000m2.

Cea mai mare cerere este pentru cupole de sport, care sunt utilizate pentru a acoperi diferite domenii, cum ar fi terenuri de fotbal, terenuri de la dimensiuni  complete la miniatură, zone de baschet și volei, zone interioare de golf, terenuri de tenis și piscine de dimensiuni diferite.

Cea mai recentă tehnologie cu membrană asigură durabilitate structurii, în orice climat și asigură izolarea la cea mai mare temperatură. Toate membranele DUOL sunt ignifuge și cu autocurăţare pentru a păstra culoarea albă perfectă a membranei  mai mulți ani. Ambele membrane fiind translucide, utilizarea sistemului de iluminat nu este necesară în timpul zilei, ceea ce duce la mari economii de energie electrică.

DUOL vă oferă un design personalizat, soluţii la cheie pentru structura presostatica care prelungeşte sezonului de operare și extinde în mod semnificativ sezonul de producere a veniturilor. Structurile de acoperire DUOL pot fi ridicate pentru utilizare temporară, utilizare sezonieră sau permanentă. Combinarea celor mai recente materiale şi tehnologii utilizare la fabricarea structurilor de acoperire DUOL  înseamnă costuri de operare scăzute și un sentiment de confort, indiferent de vreme.

Fiecare componentă a structurilor de acoperire DUOL beneficiază de 20 de ani de experiență și de investiții mari în R & D.

contact